• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

Üdvözöllek kedves olvasóm!

 

 

Engedd meg, hogy elmondjam, hogy miért választottam a DXN céget?


1990-ben Erősáramú Villamosberendezés Szerelőként végeztem el a szakközép iskolát. Az apám nyomdokaiba léptem, mert nagyon tetszett nekem, hogy szinte mindenhez ért, hiszen majdnem minden villamos energiával működik. Az iskola után elhelyezkedtem, és évekig dolgoztam különböző helyeken. Viszont nem éreztem azt, hogy a munkámért kapott fizetés az enyém lenne, hiszen havonta rengeteg befizetni való volt.Pedig nem kerestem valami rosszul, és mégsem maradt sok a fizetésemből. Ráadásul nyúltak a munkaidők, sűrűsödtek a kötelező túlórák. A főnök meg csak mondta, hogy márpedig megint maradni kell. Olyan túlórákra gondolok ami után az ember bent alszik a munkahelyén, mert már haza menni felesleges, hiszen lassan kezdődik a műszak. Talán ismerős a dolog számodra is ha multicégnél dolgoztál. A fizetésem meg nem emelkedett.

 

Ezért elkezdtem keresni egy olyan céget, ahol nincsenek "mindent kipréselek belőled" főnökök, és van szabadidőm is. Egy kedves ismerősöm mutatta be nekem a DXN céget. Sejtettem, hogy egy MLM cégről van szó, mert egy bemutatóra hívott meg,de leültem, és meghallgattam, hiszen meg akartam szabadulni a korán kelek, és este jövök haza munkától, és egy beszélgetésből ahol az embernek felvázolják, hogy milyen cég, és mit kínál,még senkinek sem lett semmi baja. Felvázolta számomra mindazt, amit kerestem. Több szabadidő, én döntöm el, hogy mennyit keresek vele, kiváló termékek, és ami igazán megfogott, a jogdíjszerű passzív jövedelem. Vagyis ha ennél a cégnél dolgozok, akkor sokkal szebb nyugdíjas évek várnak rám,mintha 40 évig gürcölök, és a TB-től kapnám az 50-60.000Ft-os nyugdíjamat. Pláne, hogy saját autóm is lehet, amiért megdolgoztam, mert autó programban is részt vehetek,és azt az autót nem hitelekből vásárolhatom meg. Meg fogok dolgozni érte.


Ha Te is olyan céget keresel,amely egy otthon felépíthető vállalkozást ajánl, és Te is unod már a korán kelek és este jövök haza munkát, akkor a DXN céget keresed Te is! A javaslatom az volna, hogy változtass szemléleteden! Lépj ki a mókuskerékből! Ne legyél mások szolgája! Dolgozz saját magadért!


Remélem Téged is üdvözölhetlek csapatomban akár vásárlóként, vagy üzletépítőként!


Tedd meg az első lépést >>>

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on