A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!

Az oldal tulajdonosa

Varga Tibor

+36 70 317-31-18

Esztergom-Kertváros

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 
Facebook oldalunk


 

 

Marketing

    

 

Helló Varga Tibor vagyok!


Vállalkozásunk kereskedelmi jellegű. Személyedben azonban nem bolti eladót, kereskedőt, vagy ügynököt keresünk. A munkánk reklám, és marketing. Kereskedelmi, és kommunikációs kapcsolatokat építünk ki egy malájziai cégnek. Ami számodra érdekes lehet az a következő. Vállalkozásunkban nincs visszaminősítés, az üzleti szint megmarad. Ha netán a forgalom csökken, akkor is azt megtartod. Jogdíjszerű passzív jövedelem felépítésének a lehetősége. Több mint 150 országban működő vállalkozás. Nemzetközi vállalkozás, interneten is működtethető.

 

Autó ösztönző programok háromévente 4, 6, 8 millió forint+áfa értékben, 36 részletben. Utazási lehetőségek a világ legszebb tájaira. 

 

Több országban lehet üzleti érdekeltséged anélkül, hogy neked különböző országokban céget kelljen alapítani. Ami érdekes, hogy van egy 25%-os kedvezmény, ez a diszkont tagság. Nagyon sok ember csak azért csatlakozik, mert szeretne olcsóbban, ellenőrzött körülmények között minőségi termékeket vásárolni. Vagy egy saját vállalkozást szeretne elindítani otthonról, amihez egy online regisztráció kell, ami mindössze 5000 Ft, és egy termék megvásárlása szükséges amelyet éppen ki szeretnél próbálni. Vagy lehet a Dinamikus Start Program kollekciójávalval indulni. Garanciák vannak erre is! 

 

Az DXN cég nem szintre, hanem forgalomra fizet. Csodálatos lehetőség! Vállalkozásban nem fogunk veled kísérletezni! Pontosan tudjuk hogyan működik. Neked kell kitalálni, hogy miért működtesd. Ez a vállalkozás eddig is nagyon jól megvolt nélküled. Most is nagyon jól megvan! És tudod mit? Ez után is nagyon jól meglesz. A kérdés az, hogy Te hogy vagy? Találd ki, hogy mi az okod ebben az üzletben, hogy ezt csináld. Reggel nem csörög az óra. Mi nem leszünk a főnökeid. Nem kell 5-10-20 milliós jelzálog hitelt felvenned a lakásra...

 

A vállalkozásnak óriási előnye, hogy pénz nélkül elkezdhető. Hátránya, hogy pénz nélkül elkezdhető. Ezért fontos, hogy találd ki, hogy miért működtesd ezt a vállalkozást. Egy biztos, óriási lehetőség, ne maradj ki belőle! Járd körbe, nézd meg, vizsgáld meg, és tarts velünk!

 

 

 

DXN bemutató video 

 

   

 

A DXN vállalat profi online üzletépítő eszközökkel támogatja munkánkat. Ilyen például a már 18 nyelven elérhető ingyenes weboldal, a kiváló szponzor oldal, az Intranet, ingyenes online oktatóanyagok, videó-mail küldő rendszer, személyünkre elkészíthethető toborzó videók, továbbá a személyes kommunikáció kiváló, és elengedhetetlen eszköze a névjegykártya rendelési lehetősége. A DXN vállalat jelenleg is újabb, és újabb fejlesztéseken dolgozik munkánk megkönnyítése érdekében.    

 

DXN üzleti lehetőség >>>

 

Ha gyors indulást szerenél azonnali bevétellel, akkor tájékozódj a DXN vállalat kíváló programjáról, a Dinamikus Start Programról  Használd ki a program adta lehetőségeit!

 

 

 

 

 


 

 

DXN  a világ legnagyobb, saját tulajdonú ganoderma farmokkal rendelkező vállalata Malajziában. 

A 24. legnagyobb MLM cég a világon, egy független cég összehasonlítás szerint, de Ázsiában sok helyen az első helyen van.


Több mint 6,1 millió regisztrált taggal rendelkezik, éves forgalma közel eléri az 1 milliárd dollárt!

 

A DXN céget, a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott -Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gyógygombák emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gyógygomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

 

 

Miért a DXN?

Dr. Lim Siow Jin a DXN vállalat alapítója, és elnöke prezentálásával

 

   

 

 

 

 

 

Miért fogyasszunk naponta DXN termékeket?

Dr. Lim Siow Jin a DXN vállalat alapítója, és elnöke osztja meg velünk tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban.

 

   

 

 

A DXN vállalat csoport >>>

 


 

DXN ösztönző program

 

 

MI AZ, AMI ÖSZTÖNÖZ?

Egy autó lehet számodra státusz szimbólum, vagy a család egy tagja, a CIP-CAR INCENTIVE autó ösztönzőprogramunk biztosan elnyeri a tetszésed és hozzásegíthet, hogy megszerezd álmaid autóját, melyet a DXN vállalat finanszíroz 36 hónapon keresztül. Már rengeteg embernek sikerült - leszel Te a következő?

 

Porsche    Keresd meg a pénzt álmaid autójára!

 

 

Hidd el, érd el, éld meg !

 

Álmodtál már valaha arról, hogy luxus utazásokon veszel részt, és eljutsz a világ különböző bámulatos pontjaira? Hiszen ki ne szeretné bejárni az egész világot, látni a világ legszebb városait? DXN vállalatnál utazási lehetőségek vannak! Ne maradj le róla!

 

   

 

 

Ismerd meg a DXN vállalat kiváló minőségű Ganoderma termékeit. Kóstold meg a lúgosító kávénkat, élvezd a kávézás örömeit, és felejtsd el a kávézás utáni gyomorégést! Használd, fogyaszd, legyen termék tapasztalatod, és azt oszd meg másokkal is online, illetve személyesen. Építs fel egy stabil üzletet, és vegyél részt a DXN fantasztikus elismerő programjaiban!

 

   


Webshop

 

 

 

 

 

Építsd fel saját vállalkozásod otthon!Várlak a csapatban!